در قزوينم

  • اطلاعات
  • رسانه
  • گردشگری

Blog with sidebar

عبید زاکانی
24 شهریور 1396

عبید زاکانی شاعر، طنز پرداز، نویسنده و منتقد بزرگ قرن هشتم هجری است که شهرتی جهانی دارد. طنز پردازی در ایران به طور رسمی با نام عبید زاکانی آغاز می گردد و او را پدر طنز فارسی لقب داده اند. یک...

دیماج
19 مرداد 1400

دُیْماج یا دوْیمَج هم گفته می‌شود، نوعی عصرانهٔ سنتی قزوین مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکه‌های نان، پنیر، سبزی، پیاز داغ، و گردو و زرد چوبه درست می‌شود. نوع اصلی دیماج که مت...

قیمه نثار
22 مرداد 1400

قیمه نثار بر عکس خورشت قیمه یک غذایی پلویی می باشد که شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد اما از نظر طعم اندکی تفاوت بین این سه غذا وجود دارد و یکی از غذاهای اصیل قزوین می باشد که در میهما...

باقلوا پرچمی
5 بهمن 1400

نام باقلوا را به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران شنیده‌ایم. یزد، کاشان، اصفهان و … اما باقلوای قزوین از آن خوشمزه‌های مغفول مانده در بین خوراکی‌های ایرانی است. هر لایه این پرچم به یکی از م...

شیرینی پادرازی
5 بهمن 1400

شیرینی پادرازی یکی این شیرینی هم شباهات زیادی به نامش دارد. یک پای دراز شیرین است که خوردنش در کنار چای عصر می‌تواند حالتان را حسابی خوش کند. طعم زنجبیل در پادرازی طعم غالب است.

شیرینی نخودی
5 بهمن 1400

حتما شیرینی نخودی را بارها و بارها در هر شهری از ایران که زندگی می‌کنید امتحان کرده‌اید. شیرینی نخودچی یا نان نخودی اصالت قزوینی دارد و واقعا هم چشیدن نان نخودی قزوینی در خود قزوین مزه دیگری ...

شیرینی بادامی
5 بهمن 1400

این شیرینی هم یکی دیگر محصولات باغستان است. بادامش باید حتما قزوینی باشد و بعد با ترکیب گلاب و هل و شکر یک معجون هیجان‌انگیز می‌سازد که امتحان کردنش را از ضروریات سفر قزوین می‌کند.

نان قندی
5 بهمن 1400

نان قندی را همه می‌شناسیم. اما باز هم باید بگویم نان قندی قزوین کمی با نان‌قندی‌های دیگر فرق دارد. هم در فرمش که معمولا لایه‌های نازک بلند و باریکی هستند و هم در طعمش که معلوم نیست چطور اینقد...

آخرین مطالب
سید حسین لشگری
5 بهمن 1400
عباس بابایی
5 بهمن 1400
محمد علی رجایی
5 بهمن 1400
آخرین عکس ها
fa_IRPersian