این شیرینی، از عطر و بویی منحصربه‌فرد برخوردار است و علاقه‌مندان بسیاری را از آن خود کرده است. اغلب این شیرینی را همراه یک فنجان چای داغ میل می‌کنند. مردم استان قزوین برای تهیه‌ی آن از آرد، آرد برنج، تخم‌مرغ، روغن جامد، پودر قند، بکینگ‌پودر، پودر هل، ماست، پودر گردو، پودر قند، پودر هل، دارچین، گلاب، کنجد و خلال پسته استفاده می‌کنند. قطعا با ترکیب این چاشنی‌های خوش‌عطر، طعم و رایحه‌ی بی‌نظیری در انتظار خانه‌ای است که این شیرینی فوق‌العاده، در آن محل طبخ می‌شود.