عبید زاکانی
عبید زاکانی شاعر، طنز پرداز، نویسنده و منتقد بزرگ قرن هشتم هجری است که شهرتی جهانی دارد. طنز پردازی در ایران به طور رسمی با نام عبید زاکانی آغاز می گردد و او را پدر طنز فارسی لقب داده اند. یک...
در قزوينم
عبید زاکانی شاعر، طنز پرداز، نویسنده و منتقد بزرگ قرن هشتم هجری است که شهرتی جهانی دارد. طنز پردازی در ایران به طور رسمی با نام عبید زاکانی آغاز می گردد و او را پدر طنز فارسی لقب داده اند. یک...
دُیْماج یا دوْیمَج هم گفته میشود، نوعی عصرانهٔ سنتی قزوین مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکههای نان، پنیر، سبزی، پیاز داغ، و گردو و زرد چوبه درست میشود. نوع اصلی دیماج که مت...
قیمه نثار بر عکس خورشت قیمه یک غذایی پلویی می باشد که شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد اما از نظر طعم اندکی تفاوت بین این سه غذا وجود دارد و یکی از غذاهای اصیل قزوین می باشد که در میهما...
نام باقلوا را به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران شنیدهایم. یزد، کاشان، اصفهان و … اما باقلوای قزوین از آن خوشمزههای مغفول مانده در بین خوراکیهای ایرانی است. هر لایه این پرچم به یکی از م...
شیرینی پادرازی یکی این شیرینی هم شباهات زیادی به نامش دارد. یک پای دراز شیرین است که خوردنش در کنار چای عصر میتواند حالتان را حسابی خوش کند. طعم زنجبیل در پادرازی طعم غالب است.
حتما شیرینی نخودی را بارها و بارها در هر شهری از ایران که زندگی میکنید امتحان کردهاید. شیرینی نخودچی یا نان نخودی اصالت قزوینی دارد و واقعا هم چشیدن نان نخودی قزوینی در خود قزوین مزه دیگری ...
این شیرینی هم یکی دیگر محصولات باغستان است. بادامش باید حتما قزوینی باشد و بعد با ترکیب گلاب و هل و شکر یک معجون هیجانانگیز میسازد که امتحان کردنش را از ضروریات سفر قزوین میکند.
نان قندی را همه میشناسیم. اما باز هم باید بگویم نان قندی قزوین کمی با نانقندیهای دیگر فرق دارد. هم در فرمش که معمولا لایههای نازک بلند و باریکی هستند و هم در طعمش که معلوم نیست چطور اینقد...
نان نازک انواع مختلفی دارد مثل نان نازک کنجدی و نان نازک گردویی اما مهمترین و پر طرفدارترینش نان نازک پستهای است. این شیرینی در واقع یک رول پستهای است که برشهای کوچکی خورده و نوع مرغوبش بس...