In Qazvinam

  • Information
  • Media
  • Tourism

Blog horizontal with sidebar

عبید زاکانی
شهریور 24, 1396

عبید زاکانی شاعر، طنز پرداز، نویسنده و منتقد بزرگ قرن هشتم هجری است که شهرتی جهانی دارد. طنز پردازی در ایران به طور رسمی با نام عبید زاکانی آغاز می گردد و او را پدر طنز فارسی لقب داده اند. یکی ازمعروف ترین آثار سیاسی و انتقادی عبید که شهرتی جهانی دارد، داستان موش و گربه است که بسیاری از ابیات آن در حکم ضرب المثل درآمده است.

Doymaj
مرداد 19, 1400

دُیْماج یا دوْیمَج هم گفته می‌شود، نوعی عصرانهٔ سنتی قزوین مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکه‌های نان، پنیر، سبزی، پیاز داغ، و گردو و زرد چوبه درست می‌شود. نوع اصلی دیماج که متداول‌تر است از مخلوط تکه‌های خرد شده نان لواش و سبزی خوردن خردشده، پنیر سنتی (پنیر کهنه)، پیاز داغ و گردو و ادویه تهیه می‌شود. این خوراکی خوشمزه که به صورت میان وعده مصرف می شود در سفره ی افطار در ماه مبارک رمضان بسیار پر طرفدار است. دویماج یا دیماج یکی از غذا...

Gheymeh Nesar
مرداد 22, 1400

قیمه نثار بر عکس خورشت قیمه یک غذایی پلویی می باشد که شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد اما از نظر طعم اندکی تفاوت بین این سه غذا وجود دارد و یکی از غذاهای اصیل قزوین می باشد که در میهمانی ها و مراسم فاخر پخته می شود. مواد لازم مواد مورد نیاز مقدار برنج خیس کرده گوشت قیمه خرد شده پیاز خرد شده نگینی طرز تهیه تابه مناسبی انتخاب کنید و بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.سپس پیاز خرد شده را داخل آن بر...

باقلوا پرچمی
بهمن 5, 1400

نام باقلوا را به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران شنیده‌ایم. یزد، کاشان، اصفهان و … اما باقلوای قزوین از آن خوشمزه‌های مغفول مانده در بین خوراکی‌های ایرانی است. هر لایه این پرچم به یکی از محصولات باغستان‌های سنتی قزوین اختصاص دارد. یکی از خط قرمز‌ها در مورد باقلوای قزوین این است که پسته‌اش حتما باید محصول قزوین باشد. چون قزوینی‌ها معتقدند این پسته طعم خاص‌تری دارد. با توجه به مواد مرغوب به کار رفته در باقلوای قزوین قیمت این شیرینی خوشمزه زیاد...

شیرینی پادرازی
بهمن 5, 1400

شیرینی پادرازی یکی این شیرینی هم شباهات زیادی به نامش دارد. یک پای دراز شیرین است که خوردنش در کنار چای عصر می‌تواند حالتان را حسابی خوش کند. طعم زنجبیل در پادرازی طعم غالب است.

شیرینی نخودی
بهمن 5, 1400

حتما شیرینی نخودی را بارها و بارها در هر شهری از ایران که زندگی می‌کنید امتحان کرده‌اید. شیرینی نخودچی یا نان نخودی اصالت قزوینی دارد و واقعا هم چشیدن نان نخودی قزوینی در خود قزوین مزه دیگری دارد.

شیرینی بادامی
بهمن 5, 1400

این شیرینی هم یکی دیگر محصولات باغستان است. بادامش باید حتما قزوینی باشد و بعد با ترکیب گلاب و هل و شکر یک معجون هیجان‌انگیز می‌سازد که امتحان کردنش را از ضروریات سفر قزوین می‌کند.

نان قندی
بهمن 5, 1400

نان قندی را همه می‌شناسیم. اما باز هم باید بگویم نان قندی قزوین کمی با نان‌قندی‌های دیگر فرق دارد. هم در فرمش که معمولا لایه‌های نازک بلند و باریکی هستند و هم در طعمش که معلوم نیست چطور اینقدر با نمونه‌های دیگرش تفاوت می‌کند. نان قندی هم در قزوین از پایه‌های ثابت کنار چای است.

آخرین مطالب
سید حسین لشگری
بهمن 5, 1400
عباس بابایی
بهمن 5, 1400
محمد علی رجایی
بهمن 5, 1400
Last Photos
en_USEnglish