در قزوينم

  • اطلاعات
  • رسانه
  • گردشگری

Blog grid

qazvinam
دیماج

دُیْماج یا دوْیمَج هم گفته می‌شود، نوعی عصرانهٔ سنتی قزوین مخصوص فصول گرم است. این خوراکی از مخلوط نمودن تکه‌های نان، پنیر، سبزی، پیاز داغ، و گردو و زرد چوبه درست می‌شود. نوع اصلی دیماج که مت...

qazvinam
قیمه نثار

قیمه نثار بر عکس خورشت قیمه یک غذایی پلویی می باشد که شباهت زیادی به مرصع پلو و آجیل پلو دارد اما از نظر طعم اندکی تفاوت بین این سه غذا وجود دارد و یکی از غذاهای اصیل قزوین می باشد که در میهما...

باقلوا پرچمی

نام باقلوا را به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران شنیده‌ایم. یزد، کاشان، اصفهان و … اما باقلوای قزوین از آن خوشمزه‌های مغفول مانده در بین خوراکی‌های ایرانی است. هر لایه این پرچم به یکی از م...

شیرینی پادرازی

شیرینی پادرازی یکی این شیرینی هم شباهات زیادی به نامش دارد. یک پای دراز شیرین است که خوردنش در کنار چای عصر می‌تواند حالتان را حسابی خوش کند. طعم زنجبیل در پادرازی طعم غالب است.

شیرینی نخودی

حتما شیرینی نخودی را بارها و بارها در هر شهری از ایران که زندگی می‌کنید امتحان کرده‌اید. شیرینی نخودچی یا نان نخودی اصالت قزوینی دارد و واقعا هم چشیدن نان نخودی قزوینی در خود قزوین مزه دیگری ...

شیرینی بادامی

این شیرینی هم یکی دیگر محصولات باغستان است. بادامش باید حتما قزوینی باشد و بعد با ترکیب گلاب و هل و شکر یک معجون هیجان‌انگیز می‌سازد که امتحان کردنش را از ضروریات سفر قزوین می‌کند.

نان قندی

نان قندی را همه می‌شناسیم. اما باز هم باید بگویم نان قندی قزوین کمی با نان‌قندی‌های دیگر فرق دارد. هم در فرمش که معمولا لایه‌های نازک بلند و باریکی هستند و هم در طعمش که معلوم نیست چطور اینقد...

نان نازک یا نان پسته ای

نان نازک انواع مختلفی دارد مثل نان نازک کنجدی و نان نازک گردویی اما مهمترین و پر طرفدارترینش نان نازک پسته‌ای است. این شیرینی در واقع یک رول پسته‌ای است که برش‌های کوچکی خورده و نوع مرغوبش بس...

کیک شربتی

با خوردن کیک شربتی تمام پیش‌فرض‌هایتان در مورد هر آنچه کیک که از خانواده اسفنجی‌ها خورده‌اید تغییر می‌کند. این کیک خوشمزه مثل اغلب کیک‌های دیگر است با این تفاوت که در نهایت یک شربت زعفران و ه...

fa_IRPersian