نام باقلوا را به عنوان سوغات بسیاری از شهرهای ایران شنیدهایم. یزد، کاشان، اصفهان و … اما باقلوای قزوین از آن خوشمزههای مغفول مانده در بین خوراکیهای ایرانی است. هر لایه این پرچم به یکی از محصولات باغستانهای سنتی قزوین اختصاص دارد. یکی از خط قرمزها در مورد باقلوای قزوین این است که پستهاش حتما باید محصول قزوین باشد. چون قزوینیها معتقدند این پسته طعم خاصتری دارد.
با توجه به مواد مرغوب به کار رفته در باقلوای قزوین قیمت این شیرینی خوشمزه زیاد است و خریدن یک بستهی کامل از لحاظ اقتصادی دشوار است. اما خوشبختانه کافههای قزوین این شیرینی را به هر تعدادی که بخواهید با قیمتی کمتر در اختیارتان قرار میدهند.